Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020 13:12

Δελτίο Τύπου για Άγιο Αχίλλιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Λάρισας συναποφάσισαν να προτείνουν στα μέλη τους, αύριο 15 Μαΐου, εορτή του Αγίου Αχιλλίου, Πολιούχου της πόλης και προστάτη των εμπόρων, σεβόμενοι την ιστορία των 30 και πλέον χρόνων, να παραμείνουν τα καταστήματα κλειστά.

            Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους εμπόρους, επαγγελματίες και βιοτέχνες της πόλης μας, ότι στις 15 Μαΐου ημέρα του Αγίου Αχιλλίου, η αργία με προεδρικό διάταγμα, είναι για τον δημόσιο τομέα και η λειτουργία της αγοράς είναι προαιρετική.

Όλα αυτά τα χρόνια γιορτάζοντας και τιμώντας τον Πολιούχο μας, τα καταστήματα εθιμοτυπικά παραμένουν κλειστά και συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της πόλης καθώς και στην αρτοκλασία που συνδιοργανώνουν ο ΕΣΛ και η ΟΕΒΕΛ με την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου.

Κατά συνέπεια ο ΕΣΛ και η ΟΕΒΕΛ ενημερώνουν τα μέλη τους πως η λειτουργία των καταστημάτων είναι προαιρετική

Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ιδρύθηκε βάση καταστατικού, το 1916, με σκοπό την προώθηση και προάσπιση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής αυτής.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα του ΕΣΛ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Φιλελλήνων 13, Λάρισα

 esl@otenet.gr

 2410 532 330


©2021 Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας. All Rights Reserved.