Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 10:47

Ενημέρωση σεμιναρίων από το Επιμελητήριο Λάρισας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε για την διοργάνωση σεμιναρίων από το Επιμελητήριο Λάρισας:

Το Επιμελητήριο Λάρισας διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο για τα μέλη του Εμπορικών Συλλόγων της Π.Ε. Λάρισας με θέμα: «Υποδοχή και εξυπηρέτηση πελάτη από το Α μέχρι το Ω, Ψυχολογία του καταναλωτή», την Τρίτη 28/07/2020 και ώρα 18.00, στον Πολυχώρο Θεσσαλία 3Ο ΧΛΜ Λάρισας – Τυρνάβου   ( Συγκρότημα Σκλαβενίτη).

Παρακαλώ να ενημερώσετε για την άμεση συμμετοχή σας, λόγω περιορισμένων θέσεων (πρωτόκολλο COVID 19).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν την αίτηση συμπληρωμένη στο anaptixiaki@larcci.gr. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να επικοινωνούν στο 2410 549 882 με την κα Τζιότζιου Αλεξία.

Για την συμμετοχή στο σεμινάριο, απαραίτητη είναι η συνδρομή του Επιμελητηρίου του τρέχοντος έτους 2020.

• Ατομικές 20€
  • ΟΕ – ΕΕ 50€