Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 20:54

Δελτίο Τύπου : ωράριο

Δελτίο Τύπου

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας σας ενημερώνει ότι:

 

Φέτος διανύουμε μία περίοδο όπου λόγω της πανδημίας και των μέτρων που τη συνοδεύουν, η λειτουργία των επιχειρήσεων που παραμένουν ανοιχτές, γίνεται με την μέθοδο click away (παραλαβή έξω από το κατάστημα ), κατόπιν ραντεβού.

Ως εκ τούτου είναι ανέφικτο ένα εορταστικό ωράριο, καθώς ουσιαστικά το λιανεμπόριο παραμένει κλειστό. Όλες οι επιχειρήσεις χονδρικού και λιανικού εμπορίου μπορούν να λειτουργούν βάσει του διευρυμένου Εθνικού ωραρίου (07:00 – 21:00) αναλόγως τις ανάγκες του κάθε καταστήματος.

 Επίσης τις δύο τελευταίες θεσμοθετημένες Κυριακές του χρόνου, 20/12 και 27/12, τα καταστήματα μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά βάσει νόμου με την μέθοδο click away.

Αγαπητοί συνάδελφοι έμποροι αξιοποιήστε με κάθε τρόπο ότι μπορείτε πάντα με ασφάλεια και διαχειριστείτε με κάθε επιτρεπτή μέθοδο το αδιέξοδο στο οποίο έχουμε περιέλθει όλοι.

Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ιδρύθηκε βάση καταστατικού, το 1916, με σκοπό την προώθηση και προάσπιση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής αυτής.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα του ΕΣΛ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Φιλελλήνων 13, Λάρισα

 esl@otenet.gr

 2410 532 330


©2021 Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας. All Rights Reserved.