Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 14:40

Ο Εμπορικός Σύλλογος και η πόλη της Λάρισας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ιδρύθηκε με σκοπό την προώθηση και προάσπιση των συμφερόντων των επιχειρήσεων της πόλης. Εδώ και δεκαετίες, συμβάλλει ενεργά στην επίλυση κάθε ζητήματος που αφορά τις τοπικές επιχειρήσεις και αποσκοπεί στη συνένωση της εμπορικής τάξης της χώρας σε ενιαία οργάνωση για την καλύτερη επίτευξη των στόχων της ευρύτερης περιοχής.

? H Λάρισα είναι περικυκλωμένη από εύφορες πεδιάδες, καθώς και από μερικά από τα πιο επιβλητικά βουνά της Ελλάδας. Είναι μια πόλη, όπου η αρχαία ιστορία και η μακρά αγροτική παράδοση συναντούν το σύγχρονο τρόπο ζωής. Σήμερα, αποτελεί κέντρο της οικονομικής δραστηριότητας της Περιφέρειας, με διαρκή ανάπτυξη τόσο στους τομείς της βιομηχανίας όσο και των υπηρεσιών. Η εύφορη γη της ευρύτερης περιοχής προσφέρουν προϊόντα υψηλής ποιότητας. Το βαμβάκι, τα σιδηρά, τα οπωροκηπευτικά, ο καπνός, τα λαχανικά, το κρασί και το τσίπουρο είναι ορισμένα από τα φημισμένα προϊόντα της θεσσαλικής γης.

Δείτε περισσότερα για τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας

esl@otenet.gr

©2021 Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας. All Rights Reserved.