Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 10:20

Συνάντηση του δημάρχου Λαρισαίων με το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Α. Καλογιάννη είχε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας το μεσημέρι της Τρίτης.

Συζητήθηκαν σειρά θεμάτων αλλά και η επικείμενη μείωση των δημοτικών τελών για τις επαγγελματικές χρήσεις.

Η συνάντηση που είχε και εθιμοτυπικό χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα με το δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη και τον νέο πρόεδρο των εμπόρων κ. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο, να εκφράζουν τη βούληση για στενή, διαρκή και εποικοδομητική συνεργασία.

Από την πλευρά των μελών του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, τέθηκαν σειρά ζητημάτων που αφορούν και τις επικείμενες μεγάλες αλλαγές στο κέντρο της πόλης, με το δήμαρχο να ενημερώνει αναλυτικά για τους σχεδιασμούς του Δήμου, που απο το Φθινόπωρο θα αρχίζουν να υλοποιούνται.

Επίσης, τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, ενημερώθηκαν για την απόφαση της δημοτικής αρχής να προχωρήσει σε σημαντική μείωση των δημοτικών τελών, κυρίως για τις επαγγελματικές χρήσεις, με το δήμαρχο να ζητά τη συμβολή του συλλόγου με την κατάθεση προτάσεων.

Στη συνάντηση παρέστη και ο αντιδήμαρχος Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Παν. Νταής.

 

Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ιδρύθηκε βάση καταστατικού, το 1916, με σκοπό την προώθηση και προάσπιση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής αυτής.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα του ΕΣΛ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Φιλελλήνων 13, Λάρισα

 esl@otenet.gr

 2410 532 330


©2021 Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας. All Rights Reserved.