Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 11:11

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Χαρ. Παπαδόπουλος για τις εκπτώσεις «Οξύμωρο να ανοίξουμε την Κυριακή στη Λάρισα των υψηλών θερμοκρασιών»

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Χαραλαμπος Παπαδόπουλος, μιλά στη Larissanet.gr για τις θερινές εκπτώσεις και την αύξηση του τζίρου που προσδοκά ο εμπορικός κόσμος εν μέσω θέρους.

«Φέτος στις καλοκαιρινές εκπτώσεις περιμένουμε μια ανάκαμψη της αγοράς. Θέλουμε να το δούμε να συμβαίνει δηλαδή. Ο κόσμος σύμφωνα με έρευνα αγοράς περιμένει τις εκπτώσεις. Από τα καταστήματα που είναι ήδη έτοιμα υπάρχουν μεγάλες προσφορές από το ξεκίνημα των εκπτώσεων. Αναμένουμε και ο καταναλωτές να είναι κοντά μας», σημειώνει με νόημα ο κ. Παπαδόπουλος.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Λάρισας μίλησε και για την απόφαση των εμπόρων να μην ανοίξουν τα καταστήματα την ερχόμενη Κυριακή 16 Ιουλίου κόντρα στον πανελλαδικό σχεδιασμό για το άνοιγμα των καταστημάτων. “Έχει αποδειχθεί τουλάχιστον για τις 8 θεσμοθετημένες Κυριακές ότι δεν ανεβάζουν τους τζίρους. Μόνο ο 3 Κυριακές του χρόνου- οι δύο στα τέλη του έτους και η Κυριακή των Βαΐων- είναι αυτές που ψωνίζουν οι καταναλωτές. Είναι οξύμωρο να είμαστε κλειστά το Σάββατο και να ανοίξουμε την Κυριακή στη Λάρισα των υψηλών θερμοκρασιών”, υπογραμμίζει.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει από σήμερα και τελειώνουν όχι στις 31 Αυγούστου, αλλά στις 5 Σεπτεμβρίου καθώς ενσωματώνονται και κάποιες ημέρες προσφορών μέσα σε αυτές.

Πηγή: Larissanet.gr