Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 12:35

Ψήφισμα ΕΣΛ για την κινητοποίηση της 9ης Νοεμβρίου

Ψήφισμα ΕΣΛ για την κινητοποίηση της 9ης Νοεμβρίου

 

            Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας συνεδρίασε στις 27 Οκτωβρίου και για μία ακόμη φορά εκφράζει την έντονη αγωνία του εμπορικού κόσμου της πόλης για τις αρνητικές εξελίξεις στην οικονομία και στην επιχειρηματικότητα. 

            Η ενεργειακή κρίση, η ραγδαία μείωση της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών και ο πληθωρισμός έχουν διαμορφώσει μια δραματική κατάσταση για το εμπόριο. Καταναλωτές και έμποροι βιώνουμε ταυτόχρονα μία πρωτόγνωρη καθίζηση ρευστότητας και ψυχολογίας

            Οι ελληνικές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αρθρώνουν «κραυγή αγωνίας» για το μέλλον της ελληνικής αγοράς και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και το ΔΣ του ΕΣΛ αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, να παραμείνει η αγορά της πόλης ανοιχτή και  να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις με την εξής ενέργεια:

  • Παρουσία και συμμετοχή όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας και κάλεσμα των συναδέλφων στην τοπική συγκέντρωση την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στις 10.00 στην Κεντρική Πλατεία.

 

 

Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ιδρύθηκε βάση καταστατικού, το 1916, με σκοπό την προώθηση και προάσπιση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής αυτής.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα του ΕΣΛ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Φιλελλήνων 13, Λάρισα

 info@eslarisas.gr

 2410 532 330