Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 15:08

Περιφέρεια Θεσσαλίας και Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας μοίρασαν δώρα στα παιδιά από τον Άι Βασίλη

Τα δώρα του Άι Βασίλη  έφτασαν και φέτος στη Λάρισα και σκόρπισαν χαρά και χαμόγελα στους   πρωταγωνιστές  των ημερών, τα μικρά παιδιά  που συμμετείχαν  στις  διήμερες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις  με μουσική, παιδικές παραστάσεις, χορό, τραγούδι και παιχνίδι, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας στις 17 και 18 Δεκεμβρίου.

Ένα μεγάλο παιδικό πάρτι στήθηκε στην πλατεία Ταχυδρομείου,  σε ένα γιορτινό σκηνικό το οποίο απόλαυσαν  παιδιά και  γονείς. Την Κυριακή το Εργαστήρι Παραδοσιακής και Λαϊκής μουσικής «Μελωδία» παρουσίασε πρόγραμμα με   κάλαντα από όλες τις περιοχές της Ελλάδος, το  Κέντρο Λαογραφικών Ερευνών Λάρισας (ΚΕΛΕ) χόρεψε παραδοσιακούς χορούς που έχουν σχέση με τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, το χριστουγεννιάτικο πρόγραμα Zumbα για παιδιά με την  εκπαιδεύτρια Νατάσα Αλεξάνδρου ενθουσίασε τα παιδιά,  τραγούδια Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο με τον Χρήστο Παπαχρήστο, την Βασιλική Μακροδήμου και τον Αντρέα Ζαμπούλη γέμισαν με εορταστικές νότες την ατμόσφαιρα, ενώ οι «Μικροί Ήρωες» σε ένα διαδραστικό πρόγραμμα με παιχνίδια, ξυλοπόδαρους, ξωτικά και  Άι Βασίληδες έδωσαν το δικό τους γιορτινό  τόνο στην εκδήλωση.

Δώρα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μοίρασε ο  Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μαζί με τον  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λάρισας Βασίλη Πινακά, τον περιφερειακό σύμβουλο και εντεταλμένο σύμβουλο τεχνικών έργων Στέλιο Δημότσιο και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Χαράλαμπο Παπαδόπουλο.

Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ιδρύθηκε βάση καταστατικού, το 1916, με σκοπό την προώθηση και προάσπιση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής αυτής.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα του ΕΣΛ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Φιλελλήνων 13, Λάρισα

 info@eslarisas.gr

 2410 532 330