Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 15:30

Εορταστικές Εκδηλώσεις “DOWNTOWN CHRISTMAS”

Στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνέντευξη τύπου του προέδρου και του Δ.Σ.  με τη διοίκηση του ΣΙΚΑΕΛ και εκπροσώπους της Περιφέρειας, του Δήμου και του Επιμελητηρίου, στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων «DOWNTOWN CHRISTMAS» για την πόλη της Λάρισας.

Θα πραγματοποιηθούν  εξαήμερες εορταστικές εκδηλώσεις, τόσο για την εβδομάδα των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς, καθημερινά σε έξι διαφορετικά, κεντρικά σημεία της πόλης.

Τις εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν Djs με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους, μουσικά σχήματα, χιονάνθρωποι και Αι Βασίληδες με ξωτικά, που θα μοιράζουν καραμέλες, ζαχαρωτά, μπαλόνια και μπισκότα σε όλα τα παιδιά. Στο τέλος των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με πλούσια δώρα.

Συγκεκριμένα στις 22,23 (από 18.00έως 21.00) και 24 Δεκεμβρίου (από 12.00 έως 16.00) θα μας βρείτε στους πεζόδρομους των οδών Παπακυριαζή, Κούμα και Μ. Αλεξάνδρου, Πατρόκλου και Ασκληπιού, Πανός και Κύπρου, Βενιζέλου και Ανδρούτσου, Ασκληπιού και Κούμα.

Ενώ στις 29,30 (από 18.00 έως 21.00) και 31 Δεκεμβρίου (από 12.00 έως 16.00)  θα είμαστε στην Μ. Αλεξάνδρου, Κούμα και Ασκληπιού, Παπαναστασίου, Βενιζέλου, Κύπρου και Ασκληπιού, και Κούμα μετά την 28η Οκτωβρίου.

Ο πρόεδρος του ΕΣΛ κ. Παπαδόπουλος Χαράλαμπος, δήλωσε:

«Είναι η πρώτη φορά που όλοι οι φορείς της Λάρισας συγκεντρωθήκαμε εδώ σήμερα, ενωμένοι για καλό σκοπό, για να βοηθήσουμε και να τονώσουμε λίγο την αγορά και την πολύπαθη πόλη μας γενικότερα, ενισχύοντας λίγο το αισιόδοξο και θετικό κλίμα, κάνοντας τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, να είναι λίγο διαφορετικά, λίγο πιο μαγικά και πιο χαρούμενα, για όλους τους Λαρισαίους, ευελπιστώντας ότι αν και πρώτη προσπάθεια, παρ όλα αυτά θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην αγορά της Λάρισας και στην ψυχολογία των Λαρισαίων.

Είναι κάτι που στις ημέρες μας ,όλοι  έχουμε απόλυτη ανάγκη και ευελπιστώ οι Λαρισαίοι να αγκαλιάσουν αυτή μας την προσπάθεια και να μπορέσει έτσι να καθιερωθεί και για τα επόμενα χρόνια και κάθε χρόνο να γίνεται όλο και καλύτερη.

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές!»

 

Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ιδρύθηκε βάση καταστατικού, το 1916, με σκοπό την προώθηση και προάσπιση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής αυτής.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα του ΕΣΛ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Φιλελλήνων 13, Λάρισα

 info@eslarisas.gr

 2410 532 330