Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022 15:54

Λήξη εορταστικών εκδηλώσεων "DOWNTOWN CHRISTMAS"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΗΞΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ “DOWNTOWN CHRISTMAS”

 

Με μεγάλη επιτυχία και σε ένα ιδιαίτερα γιορτινό κλίμα ολοκληρώθηκαν οι εξαήμερες εορταστικές εκδηλώσεις «DOWNTOWN CHRISTMAS”, που διοργάνωσαν για πρώτη φορά φέτος, ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας με τον ΣΙΚΑΕΛ, την Περιφέρεια, τον Δήμο Λαρισαίων και το Επιμελητήριο, αλλά και την υποστήριξη του ΣΕΔΙΛ.

Μουσικές, Αϊ  Βασίληδες, ξωτικά,  χιονάνθρωποι, κεράσματα και μπαλόνια, πλημμύρισαν τους δρόμους και έδωσαν μία εορταστική νότα αισιοδοξίας και χαράς στην πόλη μας.

Αν και για πρώτη φορά, οι Λαρισαίοι αγκάλιασαν την χριστουγεννιάτικη αυτή γιορτή και ελπίζουμε πως του χρόνου θα είμαστε ακόμη καλύτεροι και πως το “DOWNTOWN CHRISTMAS”,θα καθιερωθεί σαν θεσμός για τη πόλη μας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά τους χορηγούς μας, την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, την Globaltech, το κατάστημα Μαϊμάρης, την LP.GAS CENTER, την επιχείρηση Γκουνέλας, την SENSO, το ηλεκτρονικό κατάστημα i.spare, την εταιρεία ΒΙΟΛΑΝΤΑ, την iself.gr, την Normatrade, την Eurobank, την Techdirect, την Παπαγιάννης χαλβαδοποιεία ΟΛΥΜΠΟΣ, το κατάστημα NOVA, Παπαναστασίου 68 και το βιβλιοπωλείο «ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ».

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ιδρύθηκε βάση καταστατικού, το 1916, με σκοπό την προώθηση και προάσπιση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής αυτής.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα του ΕΣΛ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Φιλελλήνων 13, Λάρισα

 info@eslarisas.gr

 2410 532 330