Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 13:00

ΔΤ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Παπαδόπουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας μαζί με τις θερμότερες ευχές τους, έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 21.00 στο Bar-Restaurant Ten Doors, Φιλελλήνων 56 στο Λόφο του Φρουρίου.

Έπειτα από σχεδόν 3 χρόνια πανδημίας, έχουμε και πάλι την δυνατότητα να συναντηθούμε όλοι μαζί και να διασκεδάσουμε σε μια ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα.

Την εκδήλωση θα τιμήσει για πρώτη φορά φέτος ο Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας κ. Καρανίκας Γεώργιος.

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης είναι η Optima Bank που άνοιξε τις πόρτες της στην πόλη της Λάρισας και που εγκαινιάζει μια νέα εποχή στις τραπεζικές συναλλαγές και χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης εστιάζοντας στις ψηφιακές προκλήσεις.

Ο τυχερός ή η τυχερή της βραδιάς θα κερδίσει 2 αεροπορικά εισιτήρια για τη Ρώμη αξίας 300 ευρώ.

Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ιδρύθηκε βάση καταστατικού, το 1916, με σκοπό την προώθηση και προάσπιση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής αυτής.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα του ΕΣΛ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Φιλελλήνων 13, Λάρισα

 info@eslarisas.gr

 2410 532 330