Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 09:36

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας 2023

 

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον, ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας πραγματοποίησε χθες Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, στο bar restaurant TEN DOORS.

                Μεγάλη ήταν η προσέλευση των εμπόρων και επιχειρηματιών καθώς και πολλών φορέων της πόλης μας που τίμησαν ιδιαιτέρως τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

                Φέτος είχαμε την χαρά να παρευρίσκονται, πέραν της μεγάλης συμμετοχής των μελών και ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας κ.Γεώργιος Καρανίκας, ο κ. Κώστας Αγοραστός Περιφερειάρχης Θεσσαλίας καθώς και αντιπεριφερειάρχες  και εκπρόσωποι της Περιφέρειας, η βουλευτές κ. Στ. Μπίζιου και η κ. Ε. Λιακούλη, αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι του Δήμου Λαρισαίων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος και ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Παπαλέξης, ο κ. Ηλίας Κοτσιμπογεώργος Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ο κ. Σωτήριος Νταφόπουλος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κιλελέρ, εκπρόσωποι όλων των Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας, καθώς και πολλοί φορείς και σύλλογοι της πόλης. Τον χαιρετισμό τους επίσης έστειλαν οι βουλευτές κ. Β. Κόκκαλης και ο κ, Κέλλας, καθώς δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

                Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Παπαδόπουλος Χαράλαμπος, ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθησαν, δηλώνοντας τα εξής:

                «Σας καλωσορίζω όλους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας.

                Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης θερμά τον Πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας κ.Γεώργιο Καρανίκα που για πρώτη φορά παρευρίσκεται στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Η παρουσία σας μας τιμάει ιδιαίτερα.

                Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να συναντηθούμε ξανά, έπειτα από δύο και πλέον χρόνια πανδημίας και είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς η παρουσία σας εδώ σήμερα.

                Η χρονιά που πέρασε ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλους. Τα 14 τελευταία χρόνια η μία κρίση διαδέχεται την άλλη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλα ζητήματα στην κοινωνία, στους καταναλωτές, στις επιχειρήσεις και ιδιαίτερα στις μικρομεσαίες.

                Το εμπόριο όμως συνεχίζει και πρέπει να συνεχίσει να είναι εδώ παρόλες τις προκλήσεις και τις αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε, γιατί αυτό μάθαμε να κάνουμε καλά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

                Το 2023 είναι μία ιδιαίτερη χρονιά, μία εκλογική χρονιά. Είναι η κατάλληλη στιγμή που η πολιτεία πρέπει να μας βοηθήσει στοχευμένα.

                Το μεγάλο στοίχημα σήμερα είναι να δοθούν σε όλες τις επιχειρήσεις τα γνωστικά εφόδια και τα χρηματοδοτικά εργαλεία προκειμένου να επιβιώσουν αλλά και να μην ανοίξει περισσότερο η ψαλίδα που μας χωρίζει από τις μεγάλες πολυεθνικές. Το εμπόριο παραμένει σταθερά ο μεγαλύτερος εργοδότης της χώρας.

                Περάσαμε δύσκολα και έχουμε πολλά ακόμη μπροστά μας, αλλά σήμερα είμαστε εδώ για να τα αφήσουμε όλα για λίγο πίσω.

                Να είστε βέβαιοι ότι ο ΕΣΛ θα είναι πάντα εδώ για όλους εσάς, θα συνεχίσει να παρεμβαίνει ουσιαστικά και να διεκδικεί το καλύτερο μέλλον για το εμπόριο.

                Εύχομαι από καρδιάς σε όλους το 2023 να είναι μία χρονιά ορόσημο, μία χρονιά δημιουργίας και ελπίδας και πάνω από όλα να έχετε όλοι υγεία, αντοχές και δύναμη».

                Το φλουρί της πίτας που αντιστοιχούσε σε δύο αεροπορικά εισιτήρια για Ρώμη αξίας 300 ευρώ, κέρδισε η κ. Σάρα Ναχμούλη από το κατάστημα COZY Χατζηπούλιος, Κύπρου 77.

                Τέλος θα θέλαμε για άλλη μία φορά να ευχαριστήσουμε θερμά την τράπεζα OPTIMA BANK για την υποστήριξή της και για την ευγενική χορηγία της, καθώς και το κατάστημα Δρακωτός για την πολύτιμη βοήθειά του στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

 

 

Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ιδρύθηκε βάση καταστατικού, το 1916, με σκοπό την προώθηση και προάσπιση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής αυτής.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα του ΕΣΛ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Φιλελλήνων 13, Λάρισα

 info@eslarisas.gr

 2410 532 330