Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 10:16

ΔΤ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΣΛ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΣΛ κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κ. ΚΩΣΤΑ ΣΚΡΕΚΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

 

                Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα πραγματοποίησε τη Δευτέρα 30/10/2023, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Παπαδόπουλος Χαράλαμπος, προκειμένου να συζητήσουν για τα φλέγοντα θέματα που ταλαιπωρούν αυτήν την στιγμή την πόλη της Λάρισας αλλά και γενικότερα της Θεσσαλίας, έπειτα από τις καταστροφικές πλημμύρες.

                Στη συνάντηση εκτός του Προέδρου του ΕΣΛ παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της ΕΣΕΕ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Καρανίκα. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος και από την πλευρά της ΕΣΕΕ ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας κ. Χρήστος Μπλουγούρας και τα μέλη κκ. Δημήτρης Τσεκούρας και Άγης Τριγάζης.

                Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα και στο πλαίσιο αυτής ενημερώθηκε ο Υπουργός για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτή την στιγμή οι πολίτες αλλά και οι επιχειρήσεις ειδικότερα της Θεσσαλίας καθώς και για μία σειρά ζητημάτων τα οποία απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα και που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

                Οι τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις, η μηδενική αγοραστική κίνηση και η αδυναμία των Θεσσαλών επαγγελματιών να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις λόγω ειδικών συνθηκών, ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν. Τονίστηκε βεβαίως και ζητήθηκε επιτακτικά και άμεσα, η επίλυση εκκρεμών ζητημάτων καθώς και η λήψη στοχευμένων μέτρων και η έγκαιρη ενίσχυση των άμεσα και έμμεσα πληττόμενων επιχειρηματιών της ευρύτερης περιοχής

                Ο Υπουργός κ. Σκρέκας άκουσε με προσοχή όλα τα θέματα που τέθηκαν και υπογράμμισε πως με τη συνεργασία όλων των φορέων της περιοχής θα επιτευχθεί ο στόχος της παραγωγικής ανασυγκρότησης.

Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ιδρύθηκε βάση καταστατικού, το 1916, με σκοπό την προώθηση και προάσπιση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής αυτής.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα του ΕΣΛ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Φιλελλήνων 13, Λάρισα

 info@eslarisas.gr

 2410 532 330