Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 10:28

Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Στην εκδήλωση που οργάνωσε το Κοινωνικό Εθελοντικό Δίκτυο "Κανείς μόνος ", σε συνεργασία με πολλούς φορείς της πόλης και συνδιοργανωτή τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας, παρευρέθει ο Πρόεδρος του συλλόγου κ.Παπαδόπουλος Χαράλαμπος.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα χθες Παρασκευή 24/11/2023 στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, στο πλαίσιο της πρόληψης και της ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών.
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό και δήλωσε τα εξής:
'Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας είναι και φέτος εδώ στηρίζοντας για άλλη μία φορά έμπρακτα την εξαιρετική αυτή εκδήλωση που πραγματοποιείται ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών.
Πάντα ήμασταν και θα είμαστε αρωγοί σε τέτοιες αξιόλογες προσπάθειες που αποτελούν στάση ζωής και υποστηρίζουν το δικαίωμα των γυναικών για μία ζωή χωρίς βία. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πώς η βία αποτελεί παραβίαση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μας αφορά όλους.
Αυτή η μέρα ας αποτελέσει το έναυσμα για την καταπολέμηση της'.

Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ιδρύθηκε βάση καταστατικού, το 1916, με σκοπό την προώθηση και προάσπιση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής αυτής.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα του ΕΣΛ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Φιλελλήνων 13, Λάρισα

 info@eslarisas.gr

 2410 532 330