Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 14:36

ΔΤ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΕΣΛ

Ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Παπαδόπουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, μαζί με τις θερμότερες ευχές τους για το νέο έτος, έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 21.00 στο Bar-Restaurant "ΡΕΤΙΡΕ" (πάνω από το Public), Μαρίνου Αντύπα 2.

Ο τυχερός ή η τυχερή της βραδιάς θα κερδίσει ένα ταξίδι στη Κωνσταντινούπολη για 2 άτομα, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου TravelStore, Παπαναστασίου 71.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε για την έμπρακτη στήριξη τις επιχειρήσεις - χορηγούς της εκδήλωσης. Τον κ. Σακελλαρίου Νίκο και τα καταστήματα Cougar, το κατάστημα Δρακωτός, τα café Mikel, τον κ. Γκουντέλο Κωνσταντίνο και τον κ. Νάκα Αθανάσιο από τα καταστήματα  Nova, καθώς και τα Οινοποιεία Τυρνάβου .

Σας περιμένουμε , με χαρά να συναντηθούμε όλοι μαζί και να περάσουμε μια όμορφη βραδιά, σε μια ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα, για να ανταλλάξουμε σκέψεις και ευχές.