Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 14:36

ΔΤ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΕΣΛ

 

Ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Παπαδόπουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, μαζί με τις θερμότερες ευχές τους για το νέο έτος, έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 21.00 στο Bar-Restaurant "ΡΕΤΙΡΕ" (πάνω από το Public), Μαρίνου Αντύπα 2.

Ο τυχερός ή η τυχερή της βραδιάς θα κερδίσει ένα ταξίδι στη Κωνσταντινούπολη για 2 άτομα, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου TravelStore, Παπαναστασίου 71.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε για την έμπρακτη στήριξη τις επιχειρήσεις - χορηγούς της εκδήλωσης. Τον κ. Σακελλαρίου Νίκο και τα καταστήματα Cougar, το κατάστημα Δρακωτός, τα café Mikel, τον κ. Γκουντέλο Κωνσταντίνο και τον κ. Νάκα Αθανάσιο από τα καταστήματα  Nova, καθώς και τα Οινοποιεία Τυρνάβου .

Σας περιμένουμε , με χαρά να συναντηθούμε όλοι μαζί και να περάσουμε μια όμορφη βραδιά, σε μια ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα, για να ανταλλάξουμε σκέψεις και ευχές.

Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ιδρύθηκε βάση καταστατικού, το 1916, με σκοπό την προώθηση και προάσπιση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής αυτής.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα του ΕΣΛ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Φιλελλήνων 13, Λάρισα

 info@eslarisas.gr

 2410 532 330