Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024 13:09

ΔΤ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του Ελληνοιταλικού Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας »

Λάρισα, 28 Μαΐου 2024

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας, ανακοινώνεται ότι υπεγράφη πρωτόκολλο συνεργασίας την Παρασκευή 24-5-2024 μεταξύ του Ελληνοιταλικού Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, ως συνέχεια προηγούμενης συνάντησής τους, κατά την οποία είχαν διαπιστωθεί θέματα κοινού ενδιαφέροντος ανάμεσα στους δυο φορείς και είχε αποφασιστεί να ενισχύσουν τη συνεργασία τους και να συντονίσουν τη δράση τους σε τομείς όπου διαπιστώθηκαν κοινές ή συγκλίνουσες θέσεις.

Εκ μέρους της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, ενώ το Δ.Σ. του Ελληνοιταλικού εκπροσώπησε ο κ. Θωμάς Μπακούρας, Διευθυντής Θεσσαλίας.

Οι εκπρόσωποι και των δύο φορέων αντάλλαξαν απόψεις για την υιοθέτηση νέων καινοτόμων στρατηγικών συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων προς όφελος των επιχειρηματικών κοινοτήτων των δύο χωρών.