Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024 15:03

ΔΤ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Λάρισα, 31 Μαΐου 2024

Αριθμ. Πρωτ.: 248

Αριθμ. Φακ.:  34Α

ΠΡΟΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ

ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Αγαπητές/οί συνάδελφοι

Το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας με την από 24/5/2024 απόφασή του και ενόψει της επικείμενης λήξης της θητείας των οργάνων διοίκησης του ΕΣΛ, προχωρά στη σύγκληση Ετήσιας Τακτικής Γενικής και Εκλογικής Συνέλευσης των μελών του συλλόγου, για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης (Διοικητικό Συμβούλιο και Ελεγκτική Επιτροπή) καθώς και για την ανάδειξη  αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας.

Καλείσθε στην Ετήσια Τακτική Γενική και Εκλογική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, οι εργασίες της οποίας θα διεξαχθούν την 11η Ιουνίου 2024, στο Επιμελητήριο Λάρισας. Εάν δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 18η  Ιουνίου 2024.

Εάν και στη δεύτερη σύγκληση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία, η Ετήσια Τακτική Γενική και Εκλογική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 και  ώρα 19:00, στο Επιμελητήριο Λάρισας, Παπακυριαζή 44 (αίθουσα 2ου ορόφου).

Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν μετά την Εκλογική Συνέλευση  Τετάρτη 3/7/2024 και Πέμπτη 4/7/2024.

Η ημερήσια διάταξη της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης έχει ως ακολούθως:

1. Έναρξη Εργασιών – Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ
  2. Οικονομικός Απολογισμός έτους 2023
  3. Προϋπολογισμός έτους 2024
  4. Τοποθέτηση προέδρου ΕΣΛ
  5. Τοποθετήσεις μελών
  6. Λήψη απόφασης για το θερινό ωράριο έτους 2024 (Σάββατα)
  7. Λήξη εργασιών

Η ημερήσια διάταξη της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης που θα ακολουθήσει έχει ως εξής:

1.  Εκλογή Προεδρείου Εκλογικής Συνέλευσης
  2.  Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

Επόμενη εβδομάδα Τετάρτη-Πέμπτη: Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη οργάνων διοίκησης Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας και αντιπροσώπων στην ΟΕΜΕΘ

Οι υποψηφιότητες, μεμονωμένες ή συνδυασμών, θα κατατίθενται, συμπληρωμένες, ιδιοχείρως στη γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας το αργότερο έως την Παρασκευή 7/6/2024 και ώρα 14:00.

Επισημαίνεται, ότι δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες (εκλέγειν και εκλέγεσθαι) έχουν όσα μέλη είναι ταμειακώς ενήμερα έως τις 31/12/2023.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γενικός Γραμματέας

Παπαδόπουλος Χαράλαμπος                                               Γκουντέλος Κων/νος