Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2025 13:23

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2025 ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΕΣΛ

 

Ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Παπαδόπουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, μαζί με τις θερμότερες ευχές τους για το νέο έτος, έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 21.00 στο Bar “Jackson’s”, Πανός 7.

Ο τυχερός ή η τυχερή της βραδιάς θα κερδίσει ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για 1 άτομο, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Efilial Travel, Ίωνος Δραγούμη 2.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε για την έμπρακτη στήριξη τις επιχειρήσεις - χορηγούς της εκδήλωσης. Τον κ. Σακελλαρίου Νίκο και τα καταστήματα Cougar, το κατάστημα Δρακωτός, την Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, τον κ. Μπακούρα Θωμά από την εταιρία Hellas Bak,  τα Αρτοποιεία Γουργιώτη, καθώς και το Οινοποιείο Βασδαβάνου.

Την εκδήλωση θα προσφωνήσει ο δημοσιογράφος κ. Βουλάγκας Βαγγέλης τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Σας περιμένουμε , με χαρά να συναντηθούμε όλοι μαζί και να περάσουμε μια όμορφη βραδιά, σε μια ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα, για να ανταλλάξουμε σκέψεις και ευχές.

Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ιδρύθηκε βάση καταστατικού, το 1916, με σκοπό την προώθηση και προάσπιση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής αυτής.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα του ΕΣΛ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Φιλελλήνων 13, Λάρισα

 info@eslarisas.gr

 2410 532 330