Τι λέει ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας για τη χθεσινή διαμαρτυρία για τις Κυριακές

Κλειστά κράτησαν τα καταστήματά τους στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι Λαρισαίοι έμποροι, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους Λαρισαίους εμπόρους, που ανταποκρίθηκαν στο πανελλαδικό προσκλητήριο και κράτησαν κλειστά τα καταστήματά τους (σε ποσοστό 95% και πάνω), εκφράζοντας έτσι με τον πλέον ξεκάθαρο και εκκωφαντικό τρόπο την αντίθεσή τους στην επιχειρούμενη απελευθέρωση της κυριακάτικης αργίας.

Το γεγονός, ότι τα καταστήματα των πολυεθνικών αλυσίδων λειτούργησαν, δείχνει επίσης στους συμπολίτες μας ποιοι και γιατί επιθυμούν την απελευθέρωση. Όλοι πια κατάλαβαν σε τι αποσκοπεί και ποιους εξυπηρετεί η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Το μήνυμα εστάλη απ’ όλη την Ελλάδα. Καλούμε, για μια ακόμη φορά, την κυβέρνηση να πάρει πίσω τη συγκεκριμένη ρύθμιση, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι εργάζεται για τους πολλούς και δεν εξυπηρετεί τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, εγχώριους και ξένους.

Όλοι μαζί οι έμποροι της Λάρισας μαζί με τους συναδέλφους μας σε όλη την Ελλάδα ενωμένοι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, για να διαφυλάξουμε τη κυριακάτικη αργία.»

Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ιδρύθηκε βάση καταστατικού, το 1916, με σκοπό την προώθηση και προάσπιση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής αυτής.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα του ΕΣΛ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Φιλελλήνων 13, Λάρισα

 esl@otenet.gr

 2410 532 330


©2021 Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας. All Rights Reserved.