Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 09:39

Θερμή στήριξη από τον Εμπορικό Σύλλογο για λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου

 

Δημοσιεύθηκε στις: 25 Οκτωβρίου 2017, 17:14

Την θερμή στήριξή τους στην απόφαση του Δήμου Λαρισαίων και της δημοτικής αρχής να διοργανώσει θεματικό πάρκο για τα Χριστούγεννα στον χώρο του Αλκαζάρ, εξέφρασε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Χαρ. Παπαδόπουλος, στο δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι την Τετάρτης.

Στη συνάντηση, στην οποία παρέστη ο αντιδήμαρχος Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Π. Νταής και η γενική γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ελ. Λιάγκουρα, έγινε ενημέρωση και συζήτηση για το περιεχόμενο του πάρκου, αλλά ο τρόπος συνεργασίας με τον Εμπορικό Σύλλογο, με στόχο τόσο την επιτυχία της διοργάνωσης όσο στην σύνδεση του θεματικού πάρκου με τον κέντρο της πόλης και την εμπορική αγορά.

Όπως τονίστηκε στη διάρκεια της συζήτησης, η επιλογή του χώρου του Αλκαζάρ, έγινε και με κριτήριο το γεγονός ότι το χριστουγεννιάτικο πάρκο θα αναπτυχθεί σε απόσταση μόλις 500 μέτρων από την εμπορική αγορά της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε ότι Δήμος Λαρισαίων και Εμπορικός Σύλλογος θα συνεργαστούν στενά για τη λειτουργία του πάρκου.

 


Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/10/25/thermi-stirixi-apo-ton-eboriko-syllogo-gia-litourgia-tou-christougenniatikou-thematikou-parkou/

Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ιδρύθηκε βάση καταστατικού, το 1916, με σκοπό την προώθηση και προάσπιση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής αυτής.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα του ΕΣΛ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Φιλελλήνων 13, Λάρισα

 esl@otenet.gr

 2410 532 330


©2021 Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας. All Rights Reserved.