Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 09:52

Δωρεάν Πρόγραμμα Επιμόρφωσης

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Κ.Α.ΕΛ.Ε.) της ΕΣΕΕ, θα διοργανώσει αυτοχρηματοδοτούμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα στη Λάρισα, μέσω του Συστήματος Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης ΕΡΜΕΙΟΝ+, με θέμα: «Η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου και η χρησιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη μικρή επιχείρηση».
Οι εκπαιδευόμενοι δεν θα έχουν φυσική παρουσία σε χώρο εκπαίδευσης αλλά όλη η εκπαιδευτική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα του ΕΡΜΕΙΟΝ+. Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε συμμετέχοντα που θα εγγράφεται στην πλατφόρμα, είναι η ύπαρξη σύνδεσης στο διαδίκτυο και ενεργή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) διότι η επικοινωνία, ως επί το πλείστον, θα γίνεται ηλεκτρονικά.
Θα υπάρχει ένας χρονικός περιορισμός ενός μήνα μέσα στον οποίο θα πρέπει οι εκπαιδευόμενοι να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα. Η ημερομηνία έναρξης και λήξης της περιόδου αυτής υπολογίζεται να είναι 30/4/18 έως 30/5/18 και θα καθοριστεί με την εγγραφή των εκπαιδευομένων στο σύστημα. Θα τους αποσταλεί στο email τους κωδικός χρήστη μαζί με ένα εγχειρίδιο χρήσης της πλατφόρμας. Μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης θα απενεργοποιείται η δυνατότητά τους να παρακολουθούν το πρόγραμμα.
Όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα από όλους θα εκδοθεί και η βεβαίωση παρακολούθησης την οποία θα μπορούν να παραλάβουν από τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας (Φιλελλήνων 13).
Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και απευθύνεται σε επιχειρηματίες μέλη του ΕΣΛ αλλά και σε εργαζόμενους σε εμπορικές επιχειρήσεις.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως τις 20 Απριλίου 2018 μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Συλλόγου στο τηλ.: 2410532330 (πρωινά)
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Εκ της γραμματείας

Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ιδρύθηκε βάση καταστατικού, το 1916, με σκοπό την προώθηση και προάσπιση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής αυτής.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα του ΕΣΛ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Φιλελλήνων 13, Λάρισα

 esl@otenet.gr

 2410 532 330


©2021 Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας. All Rights Reserved.