Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 14:41

Διαμαρτυρία ΕΣΛ για παζάρι

Λάρισα, 2 Οκτωβρίου 2018

  

Δελτίο Τύπου


Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας διαμαρτύρεται έντονα για την ασυνέπεια της Δημοτικής Αρχής σε ότι αφορά την φετινή λειτουργία του παζαριού, η παράταση του οποίου δημιούργησε έντονο πρόβλημα στον εμπορικό κόσμο της πόλης.
Μιας πόλης που ήδη δοκιμάζεται από τα έργα και την αυξανόμενη παρουσία μεγάλων εμπορικών αλυσίδων.
Η ανακολουθία των υποσχέσεων της Δημοτικής Αρχής, μας αναγκάζει να προβούμε στην διαμαρτυρία αυτή και να υπενθυμίσουμε ότι η λειτουργία του παζαριού υπόκειται σε νομοθεσία (Ν. 3769/2009) σύμφωνα με την οποία η διάρκειά του δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 7 συναπτές ημέρες. Το φετινό παζάρι λειτούργησε από το Σάββατο 22/9 το βράδυ έως και τη Δευτέρα 1/10.
Προς τούτο και επειδή η ζημιά έχει γίνει, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να διαμαρτυρηθούμε και να απαιτήσουμε από τη Δημοτική Αρχή να σέβεται τις διατάξεις αλλά και να μην διαταράσσει την συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και τον εμπορικό κόσμο γενικότερα.

 

Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ιδρύθηκε βάση καταστατικού, το 1916, με σκοπό την προώθηση και προάσπιση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής αυτής.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα του ΕΣΛ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Φιλελλήνων 13, Λάρισα

 esl@otenet.gr

 2410 532 330


©2021 Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας. All Rights Reserved.