Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 10:27

Κοπή πίτας 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε σήμερα στα γραφεία του ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας. Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης π. Αχίλλειος, ο οποίος μετέφερε τις ευχές και την αγάπη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, των επίτιμων Προέδρων κ.κ. Κραχτόπουλο Γεώργιο, Γιαννούλη Αναστάσιο, Τζίκα Νικόλαο και Τσιαπλέ Γεώργιο καθώς και των αντιπροσώπων της Λάρισας στην ΟΕΜΕΘ.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο ίδιος ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας αφού το φλουρί έτυχε στα Γραφεία του Συλλόγου. Το δώρο, ένα ταξίδι για 2 άτομα, ηταν προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Alamanis Tours.

Στα πλαίσια του κοινωνικού του ρόλου, ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας σήμερα δώρισε τρόφιμα στα συσσίτια του Επιούσιου της Μητρόπολης.