Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 15:43

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ

Ημερίδα Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας για ψηφιακή κάρτα

Η ΕΣΕΕ και ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, σε συνεργασία με το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, την ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ και τον Όμιλο EPSILON NET, διοργανώνουν, Ενημερωτική Ημερίδα, με θέμα ¨Ψηφιακό Ωράριο-Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, αλλά και Υποχρέωση Διασύνδεσης με EFT POS.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα του 2ου ορόφου του Επιμελητηρίου  Λάρισας, Παπακυριαζή 44.

Σκοπός είναι η ενημέρωση σχετικά με την εφαρμογή του συστήματος ψηφιακής κάρτας εργασίας αλλά και η αναλυτική παρουσίαση των αλλαγών σχετικά με την διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS, που ισχύουν από 01/01/2024, με στόχο να γίνουν κατανοητές με πρακτικό τρόπο οι νέες υποχρεώσεις των ιδιοκτητών των ΜμΕ.

Η ημερίδα απευθύνεται σε επιχειρήσεις, εργαζομένους, φοροτεχνικούς-λογιστές.

Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι:

-ΨΗΦΙΑΚΟ ΩΡΑΡΙΟ-ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ERGANI-ΛΥΣΕΙΣ EPSILON

-ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ EFT POS -ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ

-TAMEIAKEΣ-ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ME EFTPOS-DIGINET-SMART ΤΑΜΕΙΑΚΗ

-ERP ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ EFT POS

-EPSILON DIGITAL -ΠΑΡΟΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ (ΟΦΕΛΗ – ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ)

-Δ’  Κύκλος Υποβολής Αιτήσεων-ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

-ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ-ΕΣΠΑ κτλ

-PYLON HYPBRID ERP

-ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Οι εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι:

Ο κ. Ευάγγελος Χατζηπέτκος, μέλος της Επιστημονικής Ομάδας της EPSILON NET και ο κ. Θάνος Παπαγεωργίου, Γενικός Διευθυντής της DIGINET.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, μέσω email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά 2410 532330.

Εκ του Εμπορικού Συλλόγου

eslarisas.gr