Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 15:43

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ

 

Ημερίδα Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας για ψηφιακή κάρτα

 
 

Η ΕΣΕΕ και ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, σε συνεργασία με το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, την ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ και τον Όμιλο EPSILON NET, διοργανώνουν, Ενημερωτική Ημερίδα, με θέμα ¨Ψηφιακό Ωράριο-Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, αλλά και Υποχρέωση Διασύνδεσης με EFT POS.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα του 2ου ορόφου του Επιμελητηρίου  Λάρισας, Παπακυριαζή 44.

Σκοπός είναι η ενημέρωση σχετικά με την εφαρμογή του συστήματος ψηφιακής κάρτας εργασίας αλλά και η αναλυτική παρουσίαση των αλλαγών σχετικά με την διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS, που ισχύουν από 01/01/2024, με στόχο να γίνουν κατανοητές με πρακτικό τρόπο οι νέες υποχρεώσεις των ιδιοκτητών των ΜμΕ.

Η ημερίδα απευθύνεται σε επιχειρήσεις, εργαζομένους, φοροτεχνικούς-λογιστές.

 

Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι:

-ΨΗΦΙΑΚΟ ΩΡΑΡΙΟ-ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ERGANI-ΛΥΣΕΙΣ EPSILON

-ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ EFT POS -ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ

-TAMEIAKEΣ-ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ME EFTPOS-DIGINET-SMART ΤΑΜΕΙΑΚΗ

-ERP ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ EFT POS

-EPSILON DIGITAL -ΠΑΡΟΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ (ΟΦΕΛΗ – ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ)

-Δ’  Κύκλος Υποβολής Αιτήσεων-ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

-ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ-ΕΣΠΑ κτλ

-PYLON HYPBRID ERP

-ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

 

Οι εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι:

Ο κ. Ευάγγελος Χατζηπέτκος, μέλος της Επιστημονικής Ομάδας της EPSILON NET και ο κ. Θάνος Παπαγεωργίου, Γενικός Διευθυντής της DIGINET.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, μέσω email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά 2410 532330.

Εκ του Εμπορικού Συλλόγου

eslarisas.gr

Φιλελλήνων 13, Λάρισα

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2410 532 330

Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ιδρύθηκε βάση καταστατικού, το 1916, με σκοπό την προώθηση και προάσπιση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής αυτής.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα του ΕΣΛ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Φιλελλήνων 13, Λάρισα

 info@eslarisas.gr

 2410 532 330