Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 12:48

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ DOWNTOWN CHRISTMAS

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

DOWNTOWN CHRISTMAS

 

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα  οι εορταστικές εκδηλώσεις “DOWNTOWN CHRISTMAS”, που με μεγάλη επιτυχία συνδιοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας με τον ΣΙΚΑΕΛ, την Περιφέρεια, τον Δήμο Λαρισαίων και το Επιμελητήριο, αλλά και την υποστήριξη του ΣΕΔΙΛ.

Μουσικοί, Αι Βασίληδες, ξωτικά και χιονάνθρωποι, πλημμύρισαν κεντρικούς δρόμους της Λάρισας, έδωσαν μία νότα αισιοδοξίας και χαράς στην πόλη μας, τόνωσαν το εορταστικό κλίμα και έδωσαν ρυθμό και ένταση στην αγορά.

Με το ίδιο κέφι συνεχίζουμε και την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς. Τις επόμενες τρεις ημέρες θα είμαστε στα εξής σημεία:

Στις 29/30 (από 18.00 έως 21.00) και 31 Δεκεμβρίου (από 12.00 έως 16.00)  θα είμαστε στην Μ. Αλεξάνδρου, Κούμα και Ασκληπιού, Παπαναστασίου, Βενιζέλου, Κύπρου και Ασκληπιού, και Κούμα μετά την 28η Οκτωβρίου.

Ελάτε να διασκεδάσετε και να πάρετε μέρος στη μεγάλη μας κλήρωση για ένα ηλεκτρικό πατίνι, προσφορά του καταστήματος Μαϊμάρης, αλλά και για πολλά άλλα μεγάλα δώρα.

Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ιδρύθηκε βάση καταστατικού, το 1916, με σκοπό την προώθηση και προάσπιση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής αυτής.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα του ΕΣΛ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Φιλελλήνων 13, Λάρισα

 info@eslarisas.gr

 2410 532 330