Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 10:52

ΔΤ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την πολύνεκρη τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας στα Τέμπη. Ένας χρόνος χωρίς ακόμη να υπάρχουν σαφείς απαντήσεις και χωρίς να έχει αποδοθεί δικαιοσύνη. Η ευθύνη βαραίνει όλους μας. Δεν υπάρχει πια καμία ανοχή στην κάθε είδους αδιαφορία και απαξίωση της ανθρώπινης ζωής. ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ και θα συνεχίσουμε μέχρι οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν για το ειδεχθές αυτό έγκλημα αλλά και για να ακυρώσουμε κάθε προσπάθεια συγκάλυψης ευθυνών και να αποδοθούν επιτέλους οι πραγματικές ευθύνες στους ενόχους.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, καλούν όλα τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και όλους τους επαγγελματίες της πόλης μας, να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση, που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 10:30 στην κεντρική πλατεία της Λάρισας προκειμένου να εκφράσουμε όλοι μαζί τη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των θυμάτων και την διαμαρτυρία μας για την μη απόδοση της δικαιοσύνης.

Το ατύχημα στα Τέμπη είναι αποτέλεσμα της ανευθυνότητας, της αμέλειας και των κακών χειρισμών όλων των μέχρι τώρα κυβερνήσεων και πρέπει επιτέλους οι υπαίτιοι να πληρώσουν.

Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ιδρύθηκε βάση καταστατικού, το 1916, με σκοπό την προώθηση και προάσπιση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής αυτής.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα του ΕΣΛ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Φιλελλήνων 13, Λάρισα

 info@eslarisas.gr

 2410 532 330